Konya'da iki otomobil çarpıştı '1 ölü 6 yaralı'

Konya'da iki otomobil çarpıştı '1 ölü 6 yaralı'
Tuzlukçu ile Akşehir ilçeleri arasındaki D-695 kara yolunun Adsız-Söğütlü Mahallesi kavşağında gerçekleşen kazada, 2 otomobil çarpıştı. Bu çarpışmanın ardından 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Otomobillerin sarsıcı çarpışmasıyla hurdaya döndüğü kavşak, acil servis ekiplerinin hızlı müdahalesine sahne oldu. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda Ömer Turan yönetimindeki 06 DVD 32 plakalı otomobil ile F.A. tarafından kullanılan 34 CDA 799 plakalı araç çarpıştı.

Kazada yaralananlar arasında otomobil sürücüleri Ömer Turan ve F.A. ile araçta bulunan Z.K.T. (51), E.T. (14), ve K.T. (12) adlı yolcular yer alıyordu. Diğer araçta bulunan 2 kişinin isimleri henüz öğrenilemedi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hızla Akşehir Devlet Hastanesine sevk edildi. Ne yazık ki, ağır yaralanan Ömer Turan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Tedavi altına alınan diğer yaralıların durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

aw160262-06-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.