Kocaeli'de borç kavgası 'Önce dövdü sonra alıkoydu'

Kocaeli'de borç kavgası 'Önce dövdü sonra alıkoydu'
Kocaeli'de bir kişi, kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle bir vatandaşı önce 5 arkadaşıyla darp etti. Ardından 2 gün boyunca alıkoydu. 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İzmit'te yaşayan 30 yaşındaki S.S. ile arkadaşı 26 yaşındaki Y.Ç., 2 yıl önce kiraladıkları bir araçla kaza yaptı.

Öne sürülenlere göre, kazanın ardından Y.Ç., otomobilin 180 bin TL'lik masrafını kiralama şirketine ödedi ancak S.S. başka bir suç yüzünden hapse girip çıktı.

Bunun üzerine Y.Ç., 23 Şubat'ta karşı karşıya geldiği S.S.'den kiralama şirketine ödediği 180 bin TL’nin yarısını talep etti. S.S.'nin parayı ödemeyeceğini söylemesinin üzerine Y.Ç. ve beraberindeki arkadaşları 23 yaşındaki İ.T., 26 yaşındaki O.G., B.K. ve Ö.A. (26) ile 42 yaşındaki Ö.O., S.S.'yi bir evde alıkoydu.

HEM GASP HEM DE DARP

6 kişi, 2 gün boyunca S.S.'yi darp etmekle kalmadı, cep telefonu ile üzerindeki diğer kıymetli eşyaları gasp etti. Cani arkadaşların bıraktığı S.S. soluğu hastanede aldı. S.S.'nin darp sonucu bir kolu ve sağ ayak bileğinin kırıldığı tespit edildi.

Sağlık ekiplerinin polise haber vermesi ve S.S.'nin şikayeti üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 6 şahsı yakaladı.

Gözaltına alınan şahıslar, sorguları ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahıslardan Y.Ç., İ.T. ve Ö.O. tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.