Öfkeli baba kızını dövenlere acımadı

Öfkeli baba kızını dövenlere acımadı
İzmit’te ara sokakta otomobille hızlı gittiği iddiasıyla kendisine tepki gösteren Mürsel Ç. ve oğlu Onur Ç.'yi kavgada tabanca ile vurarak yaralayan A.D. ifadesinde kızı için vurduğunu söyledi

Olay, 14 Temmuz'da gece saatlerinde Doğan Mahallesi Eski Değirmen Sokak’ta meydana geldi. Ara sokakta hızlı gittiği iddia edilen otomobilin sürücüsü A.D. ile sokakta yürüyen Mürsel Ç. ve oğlu Onur Ç. arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Otomobil sürücüsü A.D., kavga sırasında tabanca ile Mürsel Ç. ve oğlu Onur Ç.'yi yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, A.D. olay yerinden kaçtı. Baba ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, şüpheli A.D. olayda kullandığı tahmin edilen tabanca ile birlikte dün yakalandı.

Gözaltına alınan A.D.'nin, emniyetteki ifadesinde kavga sırasında yanında bulunan kızını dövdükleri gerekçesiyle Mürsel Ç. ve oğlu Onur Ç.'yi vurduğunu söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.D. Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

baba-ve-oglunu-kizini-dovdukleri-icin-vurmus-7486-dhaphoto5.jpg

baba-ve-oglunu-kizini-dovdukleri-icin-vurmus-7486-dhaphoto2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.