Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı Akıllara Dilan Polat olayı geldi

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı  Akıllara Dilan Polat olayı geldi
Kızılcık Şerbeti dizisinin 49. bölüm fragmanı paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Umut’un tutuklanması Dilan Polat’ın davasını hatırlattı.

Her Cuma akşamı seyircisini ekran başında toplayan dikkat çekici dizi Kızılcık Şerbeti, 49. bölümüyle çok konuşulmaya ve tartışılmaya hazırlanıyor. Yeni bölümde yaşanacaklar fragman ile ekranlara geldi. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı içerisinde hangi detaylar var?

kizilcik-serbeti.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI DETAYLARI

Show TV ekranlarının reyting zirvesini zorlayan dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölümünün ilk fragmanıyla çok konuşulmaya başlandı. Yaşanacak çarpıcı gelişmeler, dizinin tansiyonunu yükseltecek gibi görünüyor.

Biten aşklar ve evliliklerin yanı sıra yaşanan ciddi gelişmeler, alevlenen duygular yeni bölüme damgasını vuruyor.

Umut’un bir anda zenginleşmesi ve güzellik salonu işletmesinin acı sonuçları yeni bölüm tanıtımında dikkat çekti. Dilan Polat davasını hatırlatan yeni gelişmelerle Umut’un başına gelenler 49. bölümün ilk fragmanına yansıtıldı.

aile.jpg

Tüm bunların yanında Doğa’nın Fatih’e olan duygularının alevlendiği izleniminin alındığı yeni bölüm fragmanında ayrıca Alev ve Abdullah’ın ilişkilerinin son bulması da gündeme geldi. Kıvılcım ile Ertuğrul arasında gerilime neden olacak birtakım gelişmelerin de yeni bölümde yer aldığı görüldü.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜMDE DOĞA İLE FATİH DİKKAT ÇEKİYOR

Kızılcık Şerbeti dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Doğa’nın Fatih’e karşı daha ılımlı olduğu sahneler ekrana gelmişti. Fatih’e karşı mahcup tavırlar sergileyen Doğa’nın tekrar Fatih ile ilgili olumlu duygular yaşayabileceğinin sinyalleri verilmişti.

serbo1.jpg

Bu hafta yayınlanması planlanan yeni bölümde Doğa ile Fatih arasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Fatih, Doğa ile annesi arasında kalmaktan yorulduğunu ifade ediyor ancak Doğa’nın bu duruma üzüldüğü ekranlara geliyor. Aynı zamanda Alev ile Doğa’nın konuşmalarının yansıdığı sahnelerde Alev, “Sakın bana Fatih’i hala seviyorum deme” ifadelerini kullanıyor. Bunun üzerine Doğa’nın Fatih’e “Ben seni gerçekten çok seviyorum” dediği görülüyor. İkili sarılsa da, Fatih’in Doğa’ya karşı yorgun oluşunu ifade ettiği ve Doğa’ya “Bizim tek sorunumuz sensin, ben annemi çiğneyemem” dediği sahneler de yeni bölümde yaşanacaklar arasında.

erbo4.jpg

APO İLE ALEV AŞKI SON MU BULUYOR?

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı şaşırtan sahneleri de yansıtıyor. Yeni bölümde Abdullah ile Alev’in ayrıldıklarını düşündüren sahnede Abdullah bir yıl kadar bir zaman isterken Alev “böyle yapamam” diyerek bitirme kararı alıyor.

Aynı zamanda herkesin haklı çıkmasına içerleyen Alev, soluğu Pembe’nin yanında alıyor. İkilinin ne konuşacağı şimdiden merak konusu oluyor ve ikinci fragmanı merakla bekletecek gibi görünüyor.

MUSTAFA NİLAY'I EVDEN KOVUYOR

Yeni bölümün ilk fragmanında Mustafa'nın Nilay'ı evden kovduğu dikkatleri çekiyor.

"Çocuğunu da al git, defol" ifadelerini kullanan Mustafa izleyiciyi şaşırtıyor.

DİLAN POLAT OLAYI GİBİ GELİŞMELER YAŞANIYOR

Umut’un yeni bir işe girişmesi, güzellik salonu müdürü olması ve aniden çok para kazanıp savurgan davranışlar sergilemesi geçtiğimiz bölümlerde akıllara Dilan Polat olayını getirmişti. Konuyla ilgili yeni gelişmeler 49. bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Umut, yaptığı son anlaşmalarla birlikte imza yetkisi olduğu gerekçesiyle polis tarafından tutuklanıyor. Bu durum, hakkındaki iddialarla açılan dava sonucu cezaevinde bulunan ünlü fenomen ve güzellik salonları sahibi Dilan Polat’ı bir kez daha hatırlatıyor. Dizide işin sonunun nereye varacağı merak ediliyor.

umut-kaap.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü her cuma olduğu gibi 2 Şubat 2024 Cuma akşamı saat 20.00’da ekranlara gelecek. Yeni bölümle ilgili ikinci fragmanın da hafta ortasında yayınlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.