Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezonu ifşa oldu

Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezonu ifşa oldu
Reyting rekorları kıran ve merakla ikinci sezonu beklenen Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonu ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonu izleyici tarafından heyecanla bekleniyor. Gold Film‘in imza attığı ve Ketche‘nin yönettiği sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nde yeni sezonda yaşanacak olaylar ifşa oldu. Gazeteci Sina Koloğlu sosyal medyada, Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonu ile ilgili bomba bir iddiada bulundu. Koloğlu, yeni bölümlerde muhafazakar bir aşk doğacağını iddia etti.

NURSEMA YENİ KARAKTERE AŞIK OLACAK

Büyük ses getiren ve oldukça sevilen dizinin yan rolü olan Nursema ve Umut karakterinin dizide evliliklerinin son bulacağını belirten Koloğlu, Nursema’nın yeni bir karaktere aşık olacağını iddia etti. Nursema karakterinin aşık olacağı yeni Erdoğan karakterini oyuncu ise Kayra Şenocak canlandıracak. Erdoğan karakterinin entel, zengin ve muhafazakar bir karakter olması bekleniyor.

“HEM ENTEL HEM MUHAFAZAKAR”

İkinci sezon çekimleri 28 Ağustos’ta başlayacak olan dizinin eylül ayının 3. haftası yayına girmesi planlanan dizi ile ilgili Sina Koloğlu, “Bu sezonun da flaş dizisi olmaya aday Kızılcık Şerbeti'nde yeni bir aşk doğacak gibi. Bu durum bakalım izleyici nezninde nasıl bir karşılık bulacak? Nursema'nın hayatına hem zengin, hem entel, hem de muhafazakar, Erdoğan (Kayra Şenocak) giriyor” dedi.

ALEV VE ABDULLAH BEY AŞKI NE OLACAK?

Koloğlu, “O bütün sezon bizleri bağlayan ve büyük emekler sonucu evliliğe giden Umut - Nursema birlikteliği bitecek mi? Dedim ya izleyici yeni sezonda şahit oldukları karşısında hop oturup, hop kalkacak gibi. Bu arada Alev eski aşkı Rüzgar (Yiğit Kirazcı) ile karşılaşsa da kalbinden 'Apo'yu atması mümkün olmayacak. Abdullah Bey ile Alev yeni sezonda sürpriz yapabilir” açıklamasında bulundu.

İşte gazeteci Sina Koloğlu'nun o paylaşımı:

aaaaaa.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.