Kızılcık Şerbeti fragmanı seyirciyi allak bullak etti 'Kıvılcım için bardağı taşıran son damla'

Kızılcık Şerbeti fragmanı seyirciyi allak bullak etti 'Kıvılcım için bardağı taşıran son damla'
Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde Çimen’in başına gelenler seyirciyi öfkelendirirken aynı zamanda da üzüntüye boğdu. Yeni bölümün fragmanı daha da merak uyandırdı.

Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde son bölümün etkilerinden çıkamayan seyirciye yeni bölümün fragmanı daha büyük bir şok yaşattı. Çimen, annesi Kıvılcım’a rağmen başını örterek muhafazakar bir aileye imam nikahlı gelin oldu. Yaşanan bu olay, diziyi sevenler arasında büyük yankı uyandırdı.

Yeni bölüm olan 55. bölümün fragmanı yayınlandı ancak kısa fragman, seyircinin daha fazla meraklanmasına neden oldu. Ardından birkaç gün sonra Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ikinci fragmanı da geldi. Yeni fragmanda olanlar oldu.

kizilcikserbeti55.jpg

“ESKİ KIVILCIM GERİ DÖNDÜ”

Kızının Gökhan ile imam nikahı kıydırarak Gökhanların evine yerleşmesi üzerine çılgına dönen Kıvılcım, ailesine kızını geri almaya gideceğini söylüyor. Bunun üzerine Alev, “Eyvah eyvah! Eski Kıvılcım geri döndü” diyerek ortalığın karışacağının sinyallerini veriyor.

Kıvılcım, Gökhan ve Görkem’in yaşadıkları eve giderek kızı Çimen’i almak istiyor. İlk fragmanda yaşanan olay tekrar yaşanıyor ve Kıvılcım Çimen’in üzerine saldırıp “Çıkar şu başındakini” diye bağırıyor. Bunun üzerine Gökhan’dan bir çıkış geliyor. Gökhan “Sanki kızınızı zorla alıkoyuyoruz” ifadelerini kullanıyor.

Kıvılcım ise Çimen’e çağrıda bulunarak “Lütfen kızım, hayatını mahvetme” diye yalvarıyor.

kizilcik-serbeti55-6.jpg

GÖRKEM İLE FATİH YENİDEN GÖRÜŞMEYE BAŞLIYOR

İlk fragmanda da görüldüğü üzere ikinci fragmanda da Fatih ile Görkem yan yana görülüyor. Görkemlerin evine giden Fatih, ilk fragmanda burada Çimenle karşılaşıyordu. İkinci fragmanda ise Görkem’in babasıyla olan konuşması ekranlara geliyor. Görkem, babasına “Fatih benim için doğru insan. Yanlış olan bu kız ve ailesi” diyor.

Devam eden sahnelerde Görkem’in Doğa ile karşılaşması ekranlara geliyor. Görkem Doğa’ya “Tanışmamız bu güne kısmetmiş. Zaten artık çok sık görüşeceğiz, malum kardeşin ağabeyimi karısından ayırış eve yerleşti” diyor. Çimen’in kızgın bakışları o sırada Görkemle karşılaşıyor.

PEMBE İNTİKAM HIRSINDAN VAZGEÇMİYOR

Öte yandan Alev’in hamile olduğunun ortaya çıkmasının üzerine Pembe, çocuğun doğmaması gerektiğini sık sık dillendiriyor. Ayrıca Abdullah ile konuşan Pembe, boşanmak istemediğini dile getirip “Boşuna hayallere kapılma” diyor. Abdullah ise çocuğunu babasız bırakmamaya kararlı görünüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.