Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 4 kılavuz kaptan alacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 4 kılavuz kaptan alacak
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 4 kılavuz kaptan alacağını açıkladı.

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER

Resmi Gazete'de yer alan ilanda, 17 Nisan 2023 tarihli Resmi Gazete’de ilan edilen 6 kişilik Kılavuz Kaptan alımımız ile ilgili işlemler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereği yerine getirilmiş ve 2 aday işe girmeye hak kazanmıştır. Söz konusu ilanımıza Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kapsamında yeterli sayıda başvuru yapılmadığından, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranmaksızın ilan yayımlanmıştır.

Kuruluşumuza gönderilen aday listelerinde, ilan edilen başvuru şartlarını sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
Kuruluşumuza yapılacak başvurular geçersizdir. Başvurular, başvuru süreci içerisinde Türkiye İş Kurumu web sayfasından ya da Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen gidilerek yapılabilecektir.

Türkiye İş Kurumunca nihai listelerin ulaşmasına müteakip sözlü sınav/mülakat yeri,saati ve tarihi ayrıca duyurulacaktır. Sınav sonuçları Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sayfası, “Haberler ve Duyurular” (https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/haberler_duyurular) kısmından ilan edilecektir. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

kiyi-emniyeti.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.