Kişisel Verileri Koruma Kurumu 16 personel alacak

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 16 personel alacak
Kişisel Verileri Koruma Kurumu, 16 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alacak.


Canan İSPİR / KAMU SON HABER

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, 16 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alacak. Kurumun Genel İdare Hizmetleri Sınıfında açık bulunan 8. ve 9. dereceli kadrolarda görev yapmak üzere alınacak kadrolar için 2021 ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre, 24 Haziran 2023 tarihinde yazılı sınav yapılacak.

Başvuracak adaylar KPSS puan sıralamasına göre en yüksek puandan başlamak üzere belirlenen boş kadro sayısının 20 katı kadar aday, yazılı sınava çağırılacak. Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak, yazılı sınav test usulü
ile gerçekleştirilecek.

EN AZ 70 PUAN GEREKİYOR

Yazılı sınav sonucunda 70 puandan az olmamak üzere en yüksek puandan başlanarak giriş sınavı duyurusunda belirtilen kadronun dört katına kadar aday sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. Yapılan sıralama sonucunda son sıradaki aday ile eşit puana sahip diğer adaylar da sözlü sınava çağrılacaktır.

BAŞVURULAR YARIN SONA ERİYOR

Adaylar başvurularını, 04 Mayıs 2023 ile 22Mayıs 2023 tarihleri arasında (22 Mayıs 2023 günü
saat 23:59:59’a kadar) Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapacak.

kisisel-veri.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.