Kiracı ve ev sahibi arasında depozito krizi ‘Kiracı evden çıkarken bakın ne yaptı?’

Kiracı ve ev sahibi arasında depozito krizi ‘Kiracı evden çıkarken bakın ne yaptı?’
İstanbul Esenler'de ev sahibi ve kiracı arasında depozito krizi patlak verdi. Kiracının evden çıkarken yaptıkları pes dedirtti.

Kiracı ve ev sahibi arasında depozito krizi ‘Kiracı evden çıkarken bakın ne yaptı?’

Kiracı ve ev sahipleri arasında çıkan tartışma da gelinen nokta pes dedirtti. Kira fiyatlarının aşırı yükselmesiyle birlikte özellikle Büyükşehirler olmak üzere tüm illerde fiyatlar fırladı.

Kiracı ve ev sahibi davaları adliyeleri doldururken hükümet bir takım önlemler aldı. Kira zamlarına yüzde 25 zam sınırlaması getirilirken ayrıca kiracı ev sahibi davalarına arabuluculuk getirildi.

Bu önlemlerin alınmasına rağmen ev sahibi ve kiracı arasında sorun yaşanmaya devam ediyor.

DEPOZİTOYU ALAMAYINCA EVE ZARAR VERDİ

İstanbul'da Havadis'in haberine göre, İstanbul Esenler'de yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Esenlerde bir kiracı evden çıkmadan önce depozitosunu istedi. Ev sahibi de kombi ve klozet kontrolü yaptıktan sonra depozitoyu ödemek istedi.

asdasda.jpg

Ancak iddiaya göre kiracı bu isteği ret ederek evi tahliye etmeden evin çeşitli yerlerine zarar verip çıktı. Evi harabeye dönen ev sahibi kiracısının verdiği zararı kayıt altına aldı. Ev sahibi kadının çektiği görüntülerde kiracının kombiyi, klozeti ve pencereye zarar verdiği görülüyor. Evini harabe şekilde bulan ev sahibi kiracısında şikayetçi olmaya hazırlanıyor.

asdasasa.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.