Kılık değiştirip semt pazarına dadandı

Kılık değiştirip semt pazarına dadandı
Burdur’un Yeşilova ilçesindeki semt pazarında tezgahlardan kıyafet ve para çaldığı belirlenen hırsız, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, 4 Nisan'da Yeşilova'da pazarlarda hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma yaptı. Daha önceki hafta cüzdan ve çanta hırsızlığı yaptığı kamera görüntüleri ile belirlenen A.G. isimli şahıs polis ekipleri tarafından fiziki takibe alındı. Takip edilen kişinin hareketlerini şüpheli bulan polis elindeki poşetteki malların hangi tezgahlardan alındığını belirledi. Pazar esnafı ise ürünlerinin çalındığı bilgisini verdi. Poşetini değişik tezgahlarda unutmuş gibi yapan şahsın bir süre sonra kıyafet değiştirerek geri geldiği görüldü.

A.G isimli şahıs polis ekiplerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgusunda C.İ. isimli şahsın cüzdanını çaldığını itiraf eden ve boş cüzdanı attığı yeri de polislere gösteren A.G., bir süredir aynı pazara dadandığı öğrenildi. Hırsızın cebinden çaldığı belirtilen 6 bin 805 lira para çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.