Kılıçdaroğlu, Mevzular Açık Mikrofona çıkacak

Kılıçdaroğlu, Mevzular Açık Mikrofona çıkacak
Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon'a katılıyor.

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER 

Mevzular Açık Mikrofon sunucusu Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu''nu sosyal medyadan programına davet etmişti. Oğuzhan Uğur şu sözlerle Kılıçdaroğlu''na çağrı yaptı: 

"Sayın Kılıçdaroğlu''nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum. Kemal Bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofon''a bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı. Seçim gecesi yaşandığı söylenen veri krizini, anketleri sormak, ikinci tur için yapılacak net söylemleri duymak istiyorlar. Bu sebeple sizi tekrar davet ediyoruz."

Oğuzhan Uğur''un çağrısının ardından bugün Habertürk''te bir programa konuk olan MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Kılıçdaroğlu''nun Mevzular Açık Mikrofon programına katılacağını belirtti. 

Kulat, Kemal Kılıçdaroğlu''nun birkaç gün sonra Babala Tv''deki programa katılacağının bilgisini aldığını canlı yayında aktardı. Habertürk''teki programın sunucusu Mehmet Akif Ersoy, Kulat''ın söylediklerini canlı yayında Oğuzhan Uğur''a mesaj atarak sordu. Oğuzhan Uğur ise katılacağı bilgisini televizyondan öğrendiğini yazdı. 

Bu bilginin ardından Oğuzhan Uğur Twitter''dan şunları söyledi: "Evet Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofona geliyor! ve evet ben de televizyondan öğrendim."

Oğuzhan Uğur''un bu açıklaması ardından Kılıçdaroğlu''nun bizzat telefonla arayıp geleceğini söylediğini sosyal hesabından duyurdu. 

Programın ne zaman yapılacağı ve yayınlanacağı ile ilgili henüz net bir bilgi gelmedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.