Kia Sorento’da fiyatlar dibi gördü

Kia Sorento’da fiyatlar dibi gördü
Dünyaca ünlü Güne Koreli otomotiv devi KİA, son model hibrit motorlu bir SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyası devam ediyor.

Güney Koreli otomotiv devi KİA, ülkemizde otomotiv piyasasında uzun süredir devam etmekte olan krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, hibrit motora sahip, SUV araçlarını müşterilerine sunmak için pazar araştırmalarına devam ediyor.

Dev şirket, en son gerçekleştirdiği pazar araştırması sonucunda, Şubat ayının son gününe kadar devam ettireceği kampanyasını hayata geçirmek için bir karar aldı.

KİA, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının son gününe kadar devam ettireceği dev kampanyasını hayata geçirdi ve bu kampanyanın tüm ayrıntılarını resmi internet sitesinden, son model hibrit motora sahip bir SUV sahibi olmak isteyenler için yayınladı.

Otomotiv sektöründeki krizi hafifletmek için hayata geçirilen bu dev kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründeki krize rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan hibrit motora sahip son model geniş bir SUV sahibi yapmak.

KİA, başlattığı bu dev kampanyayı özellikle geniş ailelerin bir numaralı tercih olan SUV modellerden biri olan ‘SORENTO’ için Şubat ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasına bomba gibi düşen bu kampanya, son model hibrit motora sahip geniş bir SUV sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı.

Kampanya, sıfır ‘SORENTO’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi. KİA’nın başlattığı bu kampanya ‘SORENTO’ modeli için 130 bin TL indirimli fiyatı bünyesinde barındırıyor. KİA ayrıca, 2 yıl ya da 60 bin kilometre garanti gibi daha pek çok avantajı da müşterilerine sağlıyor. Kampanyanın tüm detaylarını öğrenmek isteyenler KİA’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi-jpg6.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.