Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırtan yarışmacı son soruyu açtırdı 'Tüylerim diken diken oldu'

Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırtan yarışmacı son soruyu açtırdı 'Tüylerim diken diken oldu'
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyonluk soruyu açtıran 19 yaşındaki yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun tüylerini diken diken yaptı.

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün akşam önemli bir ana tanıklık edildi. Henüz 19 yaşında ve Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenci olan yarışmacı Berk Göktaş, başarılı bir yarışma çıkardı.

Göktaş, 1 milyon TL değerindeki soruyu bilerek 5 milyon’luk soruyu görmeye hak kazandı. Öte yandan bildiği soru, İmirzalıoğlu’nu duygulandırdı.

kenan.gif

DOĞRU CEVABI VERDİ

ATV ekranlarında yayına gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün akşamki yarışmacısı Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Berk Göktaş, izleyenleri şaşırtmayı başardı. Genç yaşına rağmen geldiği seviye Kenan İmirzalıoğlu tarafından da takdir topladı.

Genç yarışmacı, önce soruları art arda doğru yanıtlayarak 12. soru olan 1 milyon TL değerindeki soruya kadar geldi. Yarışmacı soruyu joker kullanarak doğru cevapladı.

12. soruda genç yarışmacının karşısına değerli bir soru çıktı. Soruda “23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin birinci dönem milletvekillerinden hangisi, milletvekili olduğu ille doğru eşleştirilmiştir?” denildi.

Sorunun A şıkkında Mustafa Kemal Paşa – Antep, B şıkkında Kazım Karabekir Paşa – Erzurum, C şıkkında Miralay İsmet – Malatya, D şıkkındaysa Fevzi Paşa – Kozan bulunuyordu.

Göktaş, şıkları görünce seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Ardından D şıkkını seçen yarışmacı, 1 milyon TL değerindeki soruyu bildi. Böylece 5 milyon TL değerindeki soruyu da görmeye hak kazanmış oldu.

yarismaci.webp

“SENİN GİBİ GENÇLERİ GÖRMEK MUTLU EDİYOR”

Yarışmacı, izleyicileri ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu duygulandırdı. İmirzalıoğlu, tüylerinin diken diken olduğunu ifade ederek çok mutlu olduğunu söyledi. Sözlerinin devamında “Bugüne kadar kendini geliştirmek için verdiğin emeğe sağlık. Yürekten kutluyorum seni. Senin gibi gençleri görmek gerçekten beni mutlu ediyor. Ülkemiz için geleceğimiz için. Diline gönlüne sağlık, yolun açık olsun” diyerek duygularını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.