Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'dan ikinci tur kararı!

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'dan ikinci tur kararı!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikinci tur için yol haritasını belirlemek amacıyla buluştu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkez binasındaki görüştü. Ümit Özdağ, kendisini ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı. Ziyarete CHP Sözcüsü Faik Öztrak ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke eşlik etti. Görüşme saat 13.30'da başladı. Görüşme yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Kılıçdaroğlu ve Özdağ görüşmenin ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

kilicdaroglu-umit-ozdag-gorusmesi-basladi-2.jpg

Toplantı sonrası Kılıçdaroğlu "Sayın Başkanı olabildiğince bilgilendirdim. Türkiye'nin demokrasiye, dayanışmaya, sorunları aşmaya ihtiyacı var. Biz düşüncelerimizi aktardık" ifadelerini kullandı.

Özdağ, "Biz de Sayın Kılıçdaroğlu2na ve heyete teşekkür ediyoruz. Bazı sorularımız vardı, ayrıntılı cevaplar aldık. Biz de yetkili kurullarımızda değerlendirmeler yapacağız. Kısa zaman içerisinde görüşlerimizi paylaşacağız" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.