Kazada şoka giren şoför 'araçta biri var' dedi ama kimse çıkmadı

Kazada şoka giren şoför 'araçta biri var' dedi ama kimse çıkmadı
İstanbul'da meydana gelen kaza sonrası şoka giren taksi şoförünün araçta yolcu olduğunu söylemesi üzerine ekipler ormanlık alanda arama yaptı. Taksimetrenin açık olmadığını ve araçta başka kimsenin bulunmadığını belirleyen ekipler arama çalışmasını sonlandırdı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü ile taksinin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Otoyolun Çamlık mevkisinde Birol K. idaresindeki 34 GBJ 671 plakalı şehirler arası otobüs, aynı yönde ilerleyen Yusuf Kenan Ç. yönetimindeki 34 TGD 19 plakalı taksiyle çarpıştı.

Kazada sürücüler ile otobüsteki muavin Fırat Ü. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 2-001.jpg
Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılırken, şoka giren taksi şoförü, hastane yolunda araçta yolcu olduğunu söyledi.

"Takside bir yolcu var" diye sayıklayan şoförün sözü üzerine itfaiye ve polis ekipleri bagaj kısmının hurdaya döndüğü takside yeniden detaylı inceleme yaptı.

Ekipler, taksi içerisinde kimsenin olmadığını ve taksimetrenin çalışmadığını tespit ederken, her ihtimale karşın otoyolun kenarında bulunan alanda el fenerleriyle arama çalışmaları yaptı. 1-001.jpgOtobüste bulunan yolcuların da katıldığı arama çalışmalarında ticari takside şoförün dışında kimsenin bulunmadığı tespit edildi.

Öte yandan, hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.