Kayahan Yıldızoğlu'na Selena oyuncuları vefasız kalmadı 'Bir döneme damgasını vurmuştu'

Kayahan Yıldızoğlu'na Selena oyuncuları vefasız kalmadı 'Bir döneme damgasını vurmuştu'
Türk Sineması tarihinde iz bırakan bir isim olan Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılık sebebiyle İstanbul'da 90 yaşında vefat etti.

Sinema dünyasına kazandırdığı unutulmaz karakterlerle izleyicinin kalbinde taht kuran bu usta isim, Türk Sineması'nın altın çağlarında pek çok önemli rolde yer aldı.

Selena'nın Yüce Honos'uydu! Kayhan Yıldızoğlu'nun son halini görenler inanamadı!

Oyunculuk yeteneği ve karakterlerine kattığı derinlikle izleyicilerin gönlünde taht kuran Yıldızoğlu, Türk Sineması'nın büyük ustaları arasında yerini aldı.

Selena'nın Yüce Honos'u Kayhan Yıldızoğlu'na ünlü isimlerden veda! Eski eşi Suna Yıldızoğlu'nun paylaşımı duygulandırdı - Tele1

Sibel Aybar, Yıldızoğlu'nun kızı olarak, babasının vefatıyla derin bir üzüntü yaşadıklarını dile getirerek şunları söyledi: "Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz Pazartesi günü öğlen namazında Levent’ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy’e defnedilecek."

İŞTE SELENA OYUNCULARININ PAYLAŞIMLARI

Selena’nın oyuncularından Yüce Honos’a büyük vefa! 4

“HAZA BEYEFENDİM NURLAR İÇİNDE YAT GÜZEL ABİM”

Sinan Çalışkanoğlu dizide Hades karakterini canlandırıyordu. O da usta oyuncuyu unutmadı. Kişisel sosyal medya hesabından “Ruhu yakışıklım Haza beyefendim nurlar içinde yat güzel abim” notunu düşerek kalp emojisiyle paylaştı.

Selena’nın oyuncularından Yüce Honos’a büyük vefa! 5

"ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK"

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, dizide Selena karakterine hayat veriyordu. Kobal, Instagram hesabından “Bir usta bir güzel ruh daha aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüm çok” ifadelerini kullanarak usta oyuncuyu paylaştı.

Selena’nın oyuncularından Yüce Honos’a büyük vefa! 6

MEKANI CENNET RUHU ŞAD OLSUN

Ünlü oyuncu Gizem Güven de Instagram hesabından "2006-2009 set yıllarının hayatıma kattığı en güzel insanlardan değerli nasihatleri kulaklarımda.. Mekanı cennet, ruhu şad olsun..." ifadelerini kullandı.

Selena’nın oyuncularından Yüce Honos’a büyük vefa! 8

“ÇOK ÖZEL BİR KALPTİ”

Gökhan Keser, o da dizide Selena’nın sevgilisi üç kız çocuğunun da öğretmenini canlandırıyordu. Ünlü şarkıcı da vefalı çıktı. Kişisel hesabından Kayhan Yıldızoğlu ile birlikte çekinmiş olduğu bir fotoğraf karesini paylaşarak, “ Tüm sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başınız sağolsun.. Çok özel bir kalpti.. Mekanın cennet olsun Kayhan abiciğim.. notunu düştü.

Selena’nın oyuncularından Yüce Honos’a büyük vefa! 7

Ünlü oyuncu Dilara Kurtulmuş, kişisel sosyal medya hesabından, “Hayatın bana kattığı çok değerli ve güzel kalpli biriydi. Mekanı cennet olsun.. Hepimizin Başı Sağolsun..

Selena'nın yıldızı Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti - Akşam Haberleri

popgek on X: "Malkoçoğlu'ndan Selena'ya onlarca projede izlediğimiz usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu. https://t.co/cBfN3Gw6Re" / X

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.