Kasiyer TikTok’ta müşterileri tiye aldı O sözlerle sosyal medyanın gündemine oturdu

Kasiyer TikTok’ta müşterileri tiye aldı   O sözlerle sosyal medyanın gündemine oturdu
TikTok kullanıcısı bir kasiyer, en nefret ettiği müşteri tiplerini tek tek sıraladığı anları paylaştı. O anlar tepki topladı.

Gün geçmiyor ki TikTok isimli sosyal medya platformunda yeni bir konu dikkat çekmesin… Bu konulardan biri, kasiyer olduğunu söyleyen bir TikTok kullanıcısının videoları oldu.

Kullanıcı adı 'aysegullebusra' olan ve kasiyer olduğunu söyleyen genç kadın, 'Kasiyer olarak nefret ettiğim müşteri tipleri part 1' başlığıyla tartışmaya neden olan bir video paylaştı.

Genç kadının videoda birbirinden farklı müşteri tiplerini alaycı bir dille eleştirmesi dikkat çekti. Kimi sosyal medya kullanıcısı o sözlere destek verirken kimiyse kasiyerlerin davranışlarını eleştirdi. Konu sosyal medyanın gündemine oturdu.

VİDEO 1 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

Kasiyer olarak müşterileri eleştiren genç kadının attığı ilk video 1.8 milyon kişi tarafından izlendi. Genç kadının daha sonra ‘part 2’ yani ikinci bölüm olarak attığı eleştiri videosu yaklaşık 730 bin izlenmeye ulaştı.

kasiyer1.jpg

POŞET İSTEMEYENDEN PARA ATANA…

Müşterileri eleştiren genç kasiyer kadının eleştirilerinden birçok müşteri nasibini alırken, bazı müşterilerin tutumları kasiyerlerin zor durumda çalıştıklarını da gösterdi. Ancak genç kadının alaycı tavırları tepkilere neden oldu.

Genç kadın videolarda şunları söyledi:

“En nefret ettiğim müşteri tiplerinden birincisi poşet muhabbeti yapanlar, ‘poşet ister misiniz’ dediğimde evet ya da hayır yerine ‘neremle taşıyacağım’, ‘poşet hala paralı mı diyenler’ ya da ‘Bu da senden olsun poşeti bana bedava ver’ diyenler.

İkincisi, bütün mağazayı gezip kasaya geldiğinde ‘benim çok acelem var biraz daha hızlı olur musun’ diyerek sıradaki diğer insanları da tetikleyip beni zor duruma sokanlar. Üçüncüsü parayı önüme fırlatanlar, insan gibi vermek yerine fırlatıp atanlar… Nefret ediyorum onlardan.” ifadelerini kullandı.

‘GERÇEKTEN 25 KURUŞ VEREMİYOR MUSUNUZ?’

Sosyal medyada olay yaratan videonun ikinci kısmında genç kadın, kasada poşet almamak için ısrar edip kasa işlemi bittikten sonra poşet talep eden veya ürünleri kucağında taşıyan müşterilerle ilgili şu sözleri söyledi:

“Kucak dolusu ürünle kasaya gelir, onları kasaya bırakır, ondan sonra alışverişine devam eder… Lütfen bunu yapmayın, alışverişe devam edecekseniz bir sepet alın ve kasayı meşgul etmeyin. İkincisi yine bir sürü ürün alıp poşet almamakta ısrar eder, ben işlemi kapattıktan sonra bir poşet almak ister. Yani gerçekten 25 kuruş veremiyor musunuz, bin liralık 2 bin liralık alışveriş yapıyorsunuz ama bir 25 kuruş size batıyor mu? Bir kucak dolusu ürün alıp kucağında taşıyanı da gördüm bu arada…”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.