Karayollarında son durum

Karayollarında son durum
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Türkiye genelindeki karayollarındaki durum ve yol çalışmalarına ilişkin güncel bilgiler sürücülerin dikkatine sunuldu.

Çetin UZKAL / KAMU SON HABER

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Müdürlüğün intenet sitesinde yayımlanan bültene göre karayollarında kapalı olan yollar ve yapılan yol çalışmalarına yönelik bilgiler verildi. Sürücüler bültende yer alan bilgilere bakmadan yola çıkmayın.

Kuzey Marmara Otoyolunun Ankara -İstanbul istikameti Km: 221-222 arasında yol bakım ve onarım çalışması yapılacaktır. Çalışmalar sırasında bant aktarımı yapılacak olup, trafik akışı karşı istikametten çift yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-28.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kırıkkale-Kırşehir istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50.km.leri arasında Nizip ve Birecik Geçişlerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 7-9.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Bayburt-Erzurum yolunun 2.km.sinde meydana gelen (Maden-Erzurum arası) heyelan nedeniyle Maden-Erzurum yönü trafiğe kapanmış olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Malatya-Sivas yolunun 30-33.km.leri arasında Kuruçay Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Sinop-Samsun yolunun 24.km.sinde heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-İzmir yolunun 27.km.sinde Petkim Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Aliağa-İzmir yönü kapatılarak, ulaşım İzmir-Aliağa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kastamonu-Tosya yolunun 29-32.km.leri arasında Keçidere Köprüsü ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Göle-Ardahan devlet yolunun 34-40 km arasında yol bakım onarım çalışmaları devam ettiğinden, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.