Karaman’da tüfekle oyun can aldı

Karaman’da tüfekle oyun can aldı
Karaman’da 9 yaşında bir çocuk, babasının av tüfeğiyle oynarken yanlışlıkla komşusu olan 5 yaşındaki başka bir çocuğu vurdu. Saçmaların isabet ettiği küçük kız çocuğu yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında merkeze bağlı Kalaba köyünde meydana geldi. Küçükbaş hayvanlarını otlattıktan sonra geri dönen ve yanında bulunan av tüfeğini kapıya asan baba M.S. hayvanları ahıra götürdü. Bu sırada kapıda asılı tüfeği fark eden oğlu 9 yaşındaki M.S. tüfeği alarak oynamaya başladı.

Tüfek çocuğun elinde bir anda ateş alınca, M.S.'nin yanında bulunan komşusunun 5 yaşındaki kızı Raziye Güngör saçmaların isabeti sonucu vuruldu.

Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları ilk müdahalede kız çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi.

Küçük kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, 9 yaşındaki M.S., gözetim altına alındı. Jandarmanın köyde güvenlik tedbirleri almasının yanı sıra tüfeğin sahibi baba, ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.