Kamu Hastanesi 299 kişi alacak

Kamu Hastanesi 299 kişi alacak
Kamu Üniversite Hastanesi bünyesine ülke genelinden herkesin başvuru yapabileceği 299 işçi alımı ve kamu personeli alımı yapılacak. 2022 yılı 299 personel alımı için birden fazla mesleklerde karolar açıldı.

 

Kamu Hastanesi 299 işçi alımı ve kamu personeli alımı duyurusu İstanbul Üniversitesi tarafından bugün yapılan resmi kamu personeli alımı ilan açıklamaları ile üniversite bünyesinde farklı birimlerde istihdam edilecek ve maaş ve diğer giderleri üniversite özel bütçesinden karşılanacak 299 kişi personel alımı yapılacak.

299 Personel Alımı Alınacak Meslekler ve Sayıları

Üniversite tarafından yapılacak olan 299 personel alımında kadrolar; Temizlik personeli alımı 150 kişi alınacak ve lise mezunu adaylar arsından 2020 KPSS P94 puanı 60 ve üzeri puanı olanlar arasından seçilecek.

Hasta Bakıcı Alımı 50 kişi yapılacak ve lise mezunu olup 2020 KPSS P94 puanı en az 60 ve üzeri olan kişiler arasından seçiliyor. Üniversite güvenlik görevlisi alımı olarak 15 kişiyi kadrolarına katacak olup alınacak personellerin lise mezunu olması, erkek olması, 31 yaşından gün almamış olması, KPSS P94 puanı 50 ve üzerinde olan adaylar arsından seçilecek. Üniversite Büro Personeli alımı 50 kişi olarak yapılacak, Biyolog alımı 1 kişi, Diyetisyen alımı 2 kişi, Fizyoterapist alımı 2 kişi, Psikolog alımı 1 kişi, Laborant alımı 9 kişi, Röntgen teknisyeni alımı 3 kişi, Patoloji teknikeri alımı 1 kişi, Tıbbi

Görüntüleme Teknikeri alımı 5 kişi, Tıbbi Laboratuvar Teknikeri alımı 5 kişi, Eczane Teknikeri alımı 2 kişi, Elektronörofizyoloji Teknikeri alımı 2 kişi, Diyaliz Teknikeri alımı 1 kişi olma üzere 299 kamu personeli alımı yapılacak.

Personel Alımı Genel Şartları

İstanbul Üniversitesi personel alımı için adayların memuriyet genel şartlarını taşımaları, Başvuru yapacak personel adaylarının haftalık 40 saati aşmayacak şekilde çalıştığı birim tarafından belirlenecek saatlerde çalışmayı kabul etmeleri gerekiyor.

Üniversite Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başladı

Üniversite tarafından yayınlanan ilan açıklamalarına göre başvuru şartlarını taşıyan adayların 20 Ocak 2022 tarihi ile 03 Şubat 2022 tarihleri arasında üniversite resmi internet adresi olan “pbys.istanbul.edu.tr” üzerinden online yapılması gerekiyor.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.