Kahramanmaraş'ta Bugün Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti

Kahramanmaraş'ta Bugün Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti
Kahramanmaraş'ta öğleden sonra ani bir şekilde bastıran sağanak yağış, şehirde hareketli anların yaşanmasına neden oldu.

Ramazan ayında olmamıza rağmen mevsim normallerinden sapmayan hava sıcaklıkları, öğleden sonra yerini şiddetli yağmura bıraktı. Güne güneşli başlayan Kahramanmaraş, bulutların ardından gelen yağmur damlalarıyla bir anda gri bir örtüye büründü.

Şehir merkezinde etkili olan sağanak yağış, vatandaşları iş yerlerinin saçakları altına sığınmaya zorladı. Kısa süreli de olsa şiddetli yağmur, sürücülere de zor anlar yaşattı. Çift sıra park edilen araçlar ve dar yollar, şehir merkezinde adeta trafik kaosuna sebep oldu. Birçok araç sular altında kalarak ilerlemekte güçlük çekti.

Ancak, yağmurun şiddeti bir süre sonra azaldı ve yerini tekrar güneşli bir havaya bıraktı. Vatandaşlar, ani değişen hava koşullarına ayak uydurarak günlerine devam ettiler. Yağışın oluşturduğu küçük sıkıntılara rağmen, Kahramanmaraşlılar Ramazan ayının bereketini ve yağmurun getirdiği serinliği bir arada yaşamanın keyfini çıkardılar.

aw163924-01.jpg

aw163924-05.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.