Kabine Toplantısı bugün var mı, saat kaçta ve ne zaman toplanacak?

Kabine Toplantısı bugün var mı, saat kaçta ve ne zaman toplanacak?
Kabine Toplantısı'nda emekli maaşlarına ek zam ve net ücretleri belli olacak. Peki Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı'nda detaylar neler?

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak olan Kabine Toplantısı'na çevrildi.

EMEKLİ MAAŞLARI BELLİ OLACAK

Emekliye ek zam çalışmaları ele alınacağı Kabine Toplantısı'nda toplantı da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma da gündeme gelecek. Kabine Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulmasının ardından emeklilerin maaşları da belirlenecek.

asfasgasgasgas.jpg

KABİNE TOPLANTISI’NDA NELER KONUŞULACAK?

Türkiye'nin iç konularının ele alınacağı toplantıda öğretmen atamaları, işveren desteği, kısa çalışma ödeneği, emekli ek zam gibi 7 – 8 maddelik bir paketin açıklanması bekleniyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı’nda konuşulacak konular neler?

erdogan.jpg

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı 16 Ocak Salı günü gerçekleşecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.