Kabine toplanıyor Masadaki konular ne olacak

Kabine toplanıyor Masadaki konular ne olacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda, iç ve dış siyasetteki gelişmeler değerlendirilecek.

2024 yılının ilk öğretmen atamaları için takvim nasıl işleyecek? Atamalar, ne zaman gerçekleşecek? Branş ve kadro dağılımı nasıl olacak? Öğretmen adaylarının beklediği atama için gözler Kabine toplantısında... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Kabine Toplantısı Beştepe'de gerçekleşecek.

ATAMA TAKVİMİ NASIL OLACAK?

Öğretmenlerin kadro durumları ve atama planları ile ilgili detaylar yakında açıklanacak. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı'nın branşlara göre çalışmalar yaptığı öğrenildi. Kabine toplantısında ayrıca iç ve dış siyasetteki önemli konular ele alınacak. Terörle mücadele kapsamında devam eden yurt içi ve sınır ötesi operasyonlar masaya yatırılacak. 31 Mart'taki seçimlerin güvenliği için alınması gereken önlemler de görüşülecek.

EKONOMİDE YOL HARİTASI GÖRÜŞÜLECEK

Kabine toplantısında ekonomideki yol haritası da görüşülecek... Enflasyonla mücadele ve fahiş fiyat artışlarını önlemek için alınacak tedbirler masaya yatırılacak.

DIŞ POLİTİKADA ANA GÜNDEM, 'GAZZE' OLACAK.

Türkiye, Gazze halkına insani yardım gönderiyor ve yaralıları tedavi etmek için çalışıyor. Bu konular, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan toplantıda ele alınacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.