İzmir'de bagajdan kuyumcunun cesedi çıktı

İzmir'de bagajdan kuyumcunun cesedi çıktı
İzmir'de park halinde bir aracın bagajında erkek cesedi bulundu. İnceleme üzerine cesedin 68 yaşındaki kuyumculuk yapan Bekir Bozar'a ait olduğu tespit edildi.

Olay, İzmir Bornova'da 19 Mart günü meydana geldi. 24 yaşındaki F.B. ve aynı yaştaki arkadaşı E.Ö., iddiaya göre, kuyumcu dükkanı işleten Bekir Bozar'a ödünç para verdiklerini ancak geri alamadıklarını öne sürdü. Bu nedenle, ikili Bozar'ı İstanbul'un Kemalpaşa Caddesi üzerinde bir araca bindirdi.

Ancak tartışmanın çıkmasıyla F.B. isimli genç, kuyumcuyu tabancayla ensesine 3 el ateş ederek öldürdü. Şüpheliler, Bozar'ın cansız bedenini aracın bagajına yükleyip aracı da özel hastanenin otoparkına bırakarak olay yerinden uzaklaştılar.

Şüphelilerden E.Ö., yaşanılan olaydan bir gün sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etti. Olayın meydana geldiği yere giden polis ekipleri, Bekir Bozar'ın cansız bedenini tespit ederek inceleme başlattı. Bozar'ın cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından E.Ö. gözaltına alınırken, F.B. ise aranıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.