İYİ Parti'den istifa etmişti! Hatipoğlu'nun hangi partiye geçeceği belli oldu

İYİ Parti'den istifa etmişti! Hatipoğlu'nun hangi partiye geçeceği belli oldu
Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurmuştu. TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel Hatipoğlu'nun neden istifa ettiğini ve hangi partiye geçeceğini açıkladı.

TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel Hatipoğlu'nun önümüzdeki süreçte AK Parti'ye geçeceğini söyledi. Gürel, "Yarın, geçtiğimiz hafta İYİ Parti’den istifa eden Nebi Hatipoğlu AK Parti MKYK’sında AK Parti’ye geçiyor." dedi.

DENİZ GÜREL İYİ PARTİLİ 3 İSME DİKKAT ÇEKTİ

Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yaparak İYİ Partiden istifa ettiğini duyurmuştu.

Hatipoğlu, açıklamasında, "Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İYİ Parti ile genel seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İYİ Parti'den istifa ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Gürel, Hatipoğlu'nun AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olabileceğini yakın çevresine bu isteğini söylediğini belirtti.

Gürel, "Ümit Dikbayır ve Uğur Poyraz İYİ Parti'de dışlama olduğu iddiaları güçlü bir şekilde kulağıma geldi." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.