İYİ Parti’den, Eğitim-İş’e ziyaret

İYİ Parti’den, Eğitim-İş’e ziyaret
İYİ Partililer, Eğitim İş Konya Şubesi'ni ziyaret ederek, yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

Abdurrahman KARA - KONYA / YENİÇAĞ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Genel İdare Kurulu Üyesi Halil Aydoğdu ve Celal Karapınar, İYİ Parti Konya İl Sekreteri Abdurrahman Kara İlçe Başkanı Mehmet Avcı ve il ve ilçe yöneticileri Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

İYİ Parti’nin ziyaretinden memnun olduklarını belirten Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “Eğitimde çok eksiğimiz var. Okulların eksiklikleri ve binaları yapılabilir. Birçok sorun samimi olununca çözülür. Ancak endişemiz gençlerimizin umutsuzluğa düşmesidir. Çünkü gençler de çalışsam da, üniversiteye gitsem de iş bulamam endişesi ve umutsuzluğu giderek yükseliyor. Bu umutsuzluktan gençlerimizi kurtarmalıyız. Zorlu bir süreçteyiz. Cumhuriyetin eğitim anlayışından ve liyakatli yönetim anlayışından uzaklaşılıyor. Beklentimiz eğitimin sorunlarından kurtarılması ve meslektaşlarımızın hak ettiği bir ücrete kavuşmasıdır. Ziyaretinizden ve bizlerin sorunlarıyla ilgilenmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

“EĞİTİM CUMHURİYETİMİZİN EN ÖNEMLİ DEVRİMİDİR”

Ziyarette İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun Cumhuriyetin en önemli devriminin eğitim devrimi olduğunun üzerinde durarak, “İYİ Parti olarak Türkiye genelinde esnaflarımızı, STK’ları ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu anlamda sizi de ziyaret ederek, sorunlarınız hakkında bilgi almak istedik. Cumhuriyetimizin en önemli devremi eğitimdir.  Fikri ve vicdanı hür nesiller yetiştirmeyi hedefleyen ve her kesimin eğitimden yararlandığı bir eğitim sistemidir. Salgınla birlikte beslenemeyen nesiller görmeye başladık.  Eğitimin temel niteliği de bozuldu. 2018’de itibaren uygulanan Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle her şey bozuldu. Şeffaflıkta ve demokrasi de geriye gidiş başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.