İYİ Parti'de istifa depremi

İYİ Parti'de istifa depremi
İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda parti yönetiminden ve görevinden istifasını açıkladı.

Tosun, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, Muğla Milletvekili Adaylığı ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiş olmanın sorumluluğuyla İYİ Parti çatısı altında geçirdiğim süre boyunca, partimizin yükselmesi ve gelişmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım." ifadelerinde bulundu.

Tosun paylaşımının devamında Akşener'e teşekkür ederek, "Bu süreçte başta çok değerli Muğlalı ve Bodrumlu hemşehrilerim olmak üzere, İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener'e, İl ve İlçe Başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti'ye oy vermiş tüm vatandaşlarımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Tosun, Gördüğümüz lüzum üzerine ifadelerini kullanarak, İYİ Parti'deki tüm görevlerimden ve parti üyeliğimden istifa ettiğimi belirterek, saygı ve sevgilerimi sunuyorum." diye açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.