İYİ Parti'de deprem 'İlçe başkanlığında toplu istifa

İYİ Parti'de deprem 'İlçe başkanlığında toplu istifa
Yİ Parti'de Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Kuşdemir'in liderliğinde bir toplu istifa dalgası yaşandı.

Adana'da faaliyet gösteren İYİ Parti'nin Adana Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Kuşdemir, partisinden istifa etti. Kuşdemir'in istifasının arkasındaki ana sebep, Belediye Başkan Adayı Kemal Metin'in parti ilçe başkanı ve yönetimini görmezden gelerek kendi meclis üyesi listesini hazırlamaya çalışması ve bu talebini tehditvari bir şekilde ifade etmesi olarak açıklandı.

Kuşdemir, istifasının ardından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Parti teşkilatını, üyeleri ve şahsımı sadece basamak olarak gören ve bizi küçümseyerek 'ezeceğinden' bahseden bir adayla aynı çatı altında kalmam mümkün değildi.

Uzlaşı ve diyalog ortamı yaratamayan, ekibin çabalarını göz ardı eden, seçilmek üzere aday gösterildiği halde bile hırslarına kapılan ve en önemlisi parti teşkilatını ve ilçe başkanlık makamını hiçe sayarak kendi listesini dayatmaya kalkışan bir adayla seçime gitmek, benim ve Karaisalı halkının onuruna dokunurdu. Teşkilatla birlikte hareket etmek yerine ailesiyle birlikte hareket eden ve tüm kararları kendi ailesi içinde alan bir adayla seçimi kazanmanın olanaklı olmadığına dair inancım her geçen gün zayıflamaktadır." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.