İYİ Parti Mahallebaşı semtinde vatandaşın nabzını tuttu

İYİ Parti Mahallebaşı semtinde vatandaşın nabzını tuttu
İYİ Parti saha çalışmalarını sürdürüyor. Haftasonu Mahallebaşı semtine giden, İl Başkanı Melih Kırkpınar, Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, Kadın Politikalara Başkanı Esra Akpınar, ile parti yöneticileri esnafları ziyaret edip, vatandaşları dinlediler.

İYİ Parti Mahallebaşı semtinde vatandaşın nabzını tuttu

Erzurum'da sıkmadık el bırakmayacağız sloganıyla hareket eden İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, saha çalışmalarını sürdürüyor.

Hafta sonunda Mahallebaşı semtine çıkarma yapan İY Parti Heyeti vatandaşlarla tek tek görüştü. İYİ Parti'ye üye kaydı yaptırmak isteyenler, kayıtları alındı. 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, "Genel Başkanımıza söz verdik, Erzurum'da sıkmadık el bırakmayacağız. Yorulmuyoruz, Köy köy, İlçe İlçe, Mahalla mahalle dolaşarak vatandaşlarımızla sohbet edip, dertlerini dinliyoruz. Üzülerek söylüyorum ki kimse hayatından memnun değil. Özellikle hayat pahallılığı vatandaşın belini bükmüş durumda. Hükumetin zamları kepçeyle yapıp çay kaşığıyla destekler verdiğini söylüyorlar. Durum gerçekten çok vahim. Bizi kurtarın diye feryat ediyorlar. Vatandaşımızın partimize olan güveni, bizlere olan teveccühü azmimizi artırıyor" dedi. 

Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, "Bir dönemler Erzurum'un önemli ticaret merkezlerinden biri olan, özellikle köylerden gelen vatandaşların ihtiyaçlarını giderdiği Mahallebaşı semti bitmiş durumda. Esnaflar birer birer iş yerlerini kapatıyorlar. Artan maliyetleri karşılayamıyorlar. Vatandaşın alım gücü düştüğü için kimse alışveriş yapamıyor. Mahallebaşında o eski günlerinden eser yok" dedi. 

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Esra Akpınar ise, "Bu zorlu süreçte en çok yükü kadınlarımız çekiyor. Kıt kanaat çocuklarını yedirmeye giydirmeye çalışıyor. İnsanların hangi şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini gittiğimiz hemen her yerde görüyoruz. Bu yoksulluk ve her geçen gün artan fiyatlar, çok ciddi sosyal yaralar açabiliyor" dedi.

 (Orhan BAKIRCI-YENİÇAĞ)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.