İYİ Parti liderinden emekli maaşı açıklaması

İYİ Parti liderinden emekli maaşı açıklaması
Ankara'da vatandaşa seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yönetime geldiklerinde en düşük emekli maaşını asgari ücretle eşitleyeceklerini dile getirdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener esnaf ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. Akşener''in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"5 maaşlı 10 maaşlı danışmanlar ceplerini doldurmaya devam etti. İl başkanımıza milletvekillerimize ilçe başkanı yöneticilerimize gelmeden önce kaç kişi var demedim 100 kişi de olsa konuşacağım dedim. El ele verip bu harami düzeni yıkmak için el ele vereceğiz siz milletsiniz. Siz asli unsursunuz. Biz siyasileri dertleriniz üzerinden çözüm üreterek yarıştırmalısınız.

Bakın bu soygunları bu yolsuzlukları bu sizin cebinizden alınıp dostun ahbabın cebine konulanları bilmeyesiniz diye düşmanlaştırılan sizlersiniz.

Arkadaşlarımızın araştırmaları ve gayretleriyle emekli ve memura zam yaptılar mı yaptılar. Yeter mi yetmez. Biz bunu söylemeye devam edeceğiz. Emeklinin ücretini asgari ücret seviyesine çıkaracağız. Sayın Erdoğan’ın çok dostu var bu dostlarını kırmıyor arkadaş. 24 milyar lirayı Hariri’nin cebine bıraktı. Ne yapılırdı o paraya; gıdaya erişme problemi var bu ülkede. Erdoğan’a söylediğimizde bunu anlamaz çünkü onlar smooty içiyor. Harininn cebine konan 24 milyarla okullarda öğrencilerimize kahvaltı menüsü dağıtılırdı. Kara kara düşünen öğrencilerin kredi borcu yükü kaldırılabilirdi. Bu parayla tarlasına gübre atamayan çiftçinin dağıtacağı gübre bedavaya dağıtılabilirdi. Bakın sadece Hariri’nin cebine bırakılan paradan bahsediyoruz. Daha neler var neler…

Bu arkadaş, seni üzdü, oğlunu kızını üzdü, Hariri’yi üzmedi. Bu ülkeden kaçan gençlerimiz biz iktidara geldiğimizde ülkelerine geri dönecekler ve bu topraklarda yaşamaktan gurur duyacaklar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.