İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu Yeniçağ'a konuştu ‘İstanbul’un sorunlarına çözüm olacağız’

İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu Yeniçağ'a konuştu ‘İstanbul’un sorunlarına çözüm olacağız’
İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Yeniçağ’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Yeniçağ’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kavuncu, 11 Şubat'ta Meral Akşener'in de katılacağı tanıtım toplantısıyla İstanbul için projelerini anlatacaklarının altını çizerken, "Konuştuğumuz herkes trafik, depreme hazırlık ve sığınmacı çokluğundan rahatsız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, ilk basın kuruluş ziyaretini Yeniçağ'a gerçekleştirdi. İstanbul II Başkanı Yücel Coşkun ve beraberindeki heyetle Yeniçağ'a gelen İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Yeniçağ Yayın Grubu İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik ve gazetemizin üst düzey yönetici ve yazarlarıyla bir araya geldi.

img-8322.webp

KAVUNCU: TEPKİLER ÇOK OLUMLU

Genel Başkan Meral Akşener tarafından partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olarak ilan edilmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu söyleyen Buğra Kavuncu, Fatih Sultan Mehmet'in Türk milletine armağanı olan bu kutsal beldeye hizmet için kolları sıvadıklarını belirtti. İlk olarak İstanbul'un kalbi Fatih'te seçim startını verdiklerini aktaran Kavuncu, “Arkadaşlarımızla birlikte Fatih Camii'nde sabah namazını eda ettikten sonra zaman geçirmeden çalışmalarımıza başladık. Her gün sahadayız, her gün halkımızın arasındayız. Esnafla görüşüyoruz, çarşı ve pazarlarda ev hanımlarını dinliyoruz. Onlarla tanışıp şikâyetlerini not alıyoruz. Şu ana kadar ilgi ve tepkiler çok olumlu. İstanbullu kavgadan şikâyetçi, sadece hizmet beklemekte. Biz de kendilerine en iyi hizmeti verme sözü veriyoruz." dedi.

img-8323.webp

“İSTANBUL’UN 3 SORUNUNA ÇÖZÜM PLANIMIZ HAZIR”

İstanbul’un temel olarak 3 sorununun acilen çözüm beklediğini vurgulayan Kavuncu, bu üç sorunun rafik, depreme hazırlık ve sığınmacıların çokluğu olduğunun altını çizdi. Bu sorunlara karşın çözümü hakkında plan ve projelerinin olduğunu aktaran Kavuncu, “Her biri kendi sahasında uzman bilim adamı ve profesyonellerden oluşan muazzam bir ekiple çok sıkı şekilde çalışıyoruz. 11 Şubat Pazar günü Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in de iştirak edeceği büyük bir tanıtım toplantısıyla İstanbul için hayata geçireceğimiz birbirinden önemli ve değerli projelerimizi ayrıntılarıyla halkımıza açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

img-8329.webp

“DEVLETİN KURUMLARINI RAKİP GÖRMEDEN İŞ BİRLİĞİ İLE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

İYİ Parti olarak yerel seçimlere hür ve müstakil olarak katılma kararı aldıklarını hatırlatan Buğra Kavuncu, seçimi kazandıkları takdirde devletin her makamıyla uyumlu çalışacaklarını söyledi. Kavuncu, “İstanbul'un problemlerinin çözümü pek çok alanda belediyenin imkânlarını aşıyor. Bunlar, devletimizin imkânlarıyla halledilebilecek problemler. Biz bu büyük sorunları çözebilmek için, devletin kurumlarını rakip gibi görmeden millet yararına en iyi iş birliğinin kurulmasını sağlayacağız. Halkımızın da bunu istediğini görüyoruz" dedi.

img-8326-001.webp

img-8331-001.webp

img-8362-001.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.