İşte transferin ispatı! Cristiano Ronaldo'nun fotoğrafı basına sızdı

İşte transferin ispatı! Cristiano Ronaldo'nun fotoğrafı basına sızdı
Cristiano Ronaldo transferine dair basına sızan fotoğraf tüm dünyada gündeme oturdu. Cristiano Ronaldo'nun söz konusu fotoğrafta Suudi Arabistan'da olduğu ve Al-Nassr ile transfer görüşmesi yapmak üzere Riyad'a gittiği öne sürüldü.

Cristiano Ronaldo''nun yeni takımının neresi olacağı tüm dünyada merak konusu. Manchester United''dan gönderilen Portekizli yıldıza Al-Nassr futbol tarihinin en dolgun sözleşmesini teklif etti. Öte yandan Cristiano Ronaldo''nun bir karesi gündeme bomba gibi düştü.

CRISTIANO RONALDO''NUN FOTOĞRAFI DÜNYA BASININDA

Foot Mercato, Cristiano Ronaldo''nun Suudi Arabistan''da olduğunu iddia ettiği bir kare paylaştı. Söz konusu fotoğrafta Cristiano Ronaldo''nun Al-Nassr ile transfer görüşmeleri yapmak üzere Riyad''a gittiği belirtildi.

YILLIK 200 MİLYON EURO VERDİLER

Al-Nassr, Cristiano Ronaldo''ya senelik 200 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Foot Mercato, Cristiano Ronaldo''nun Al-Nassr''a transferinin yüksek ihtimal olduğunu yazdı.

CRISTIANO RONALDO''DA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Manchester United''dan ayrıldıktan sonra yoluna Şampiyonlar Ligi''nde devam eden bir takıma imza atacağı iddia edilen Cristiano Ronaldo''nun yeni adresinin neresi olacağı belirsizliğini koruyor. Cristiano Ronaldo''nun adı uzun bir süre Napoli ile de anılmıştı.

E. FRANKFURT''TAN AÇIKLAMA: BİZE DE ÖNERİLDİ

Öte yandan Eintracht Frankfurt CEO''su Axel Hellmann, Cristiano Ronaldo''nun kendilerine de önerildiğini belirterek, "Onun Şampiyonlar Ligi''nde oynayan tüm takımlara önerildiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.