İşte İcardi'nin bonservis ücreti

İşte İcardi'nin bonservis ücreti
Galatasaray'ın yıldız forveti İcardi'nin bonservis ücreti hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Hulusi YILMAZ / KAMU SON HABER

Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü galibiyeti ile şampiyonluğunu ilan eden sarı kırmızılılarda İcardi ile ilgili gelişmeler yaşanıyor.

İcardi'nin Galatasaray'daki geleceği merak edilirken, İcardi yaptığı röportajda geleceği ile ilgili ipuçları verdi. İcardi açıklamasında "Türkiye'de hedefim şampiyonluğu almaktı. Buraya adım attığım andan itibaren amacım şampiyon olmaktı ve olduk. Amacımız buydu. Bütün yıl bunun için çalıştık ve sonunda amacımıza ulaştık. Çok mutluyuz. Benim için çok özel bir yıldı. Bana çok güvendiler, benimle ilgilendiler. Çok özel ve güzel bir sezon oldu. Gelecek sezon Galatasaray'da olup olmayacağıyla ilgili olarak Arjantinli golcü şu ifadeleri kullandı: "Önümüzde Fenerbahçe derbisi var. Ona odaklanacağız. Sonra tatile gideceğim. Tatilden sonra göreceğiz. Başka bir kulüple kontratım var. Şartların konuşulması konuşuluyor. Ben burada çok mutluyum. Seni çok seviyorum Galatasaray" dedi.

TRANSFERİ İLE İLGİLİ İDDİA

Fransız basını Galatasaray'ın başarılı forveti ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Le Parisien, yaptığı açıklamada sarı kırmızıların İcardi ile ilgili PSG ile görüşmelere başladığı bildirildi. Bunun yanında Galatasaray'ın İcardi için ödeyeceği bonservise de yer verildi.

Le Parisien'in haberindeki açıklamada, "Galatasaray, 2014'ten beri şampiyonluğa hasret olan rakibi Fenerbahçe'ye şans tanımadı. Galatasaray, Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu maçta Mauro Icardi ve Lucas Torreira, Galatasaray'ın en çok güven veren isimleri oldu. Geçen yaz Paris Saint-Germain'den kiralık olarak gelen Arjantinli, bir duble daha yaptı. Paris'te parya, İstanbul'da hayran olunan Icardi bir kez daha gol makinesine dönüştü. Fileleri bulmak için en ufak fırsatı değerlendirdi. Kulüp liderlerinin iradeleri çok açık. Kiralık olarak transfer edilen Icardi'nin kalıcı transferini tamamlamayı planlıyorlar. Bı Icardi'yi hiç rahatsız etmeyecek çünkü Galatasaray'da çok mutlu. İstanbul'da kalmak istediğini defalarca itiraf etti. Galatasaray yöneticisi Erden Timur ile PSG arasındaki görüşmeler İstanbul'da çoktan başladı. Oyuncunun Paris ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam ederken, bu dosyada finansal boyut kilit nokta olacak. Galatasaray'ın yöneticileri, yaklaşık on milyon avroyu bulabilecek bir operasyonu finanse etmek için büyük çaba sarf etmeye hazır." denildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.