İstanbul'un birçok bölgesinde 1 Mayıs tedbirleri

İstanbul'un birçok bölgesinde 1 Mayıs tedbirleri
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da güvenlik tedbirleri kapsamında önlemler artırıldı.

Taksim, Beşiktaş, Saraçhane, Şişhane, Pangaltı ve Harbiye gibi birçok bölge ile Taksim Meydanı'na çıkan noktalara bariyerler yerleştirildi. İstanbul Valiliği tarafından alınan güvenlik önlemleri kapsamında, Taksim Meydanı merkezli birçok noktada bariyerlerin yanı sıra güvenlik önlemleri artırıldı.

Akşam saatlerinde ise ara sokaklara yerleştirilmek üzere bariyerler hazırlanmaya başlandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehrin çeşitli noktalarında araçları durdurarak güvenlik kontrolü gerçekleştirdi. Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Harbiye ve Feriköy civarında güvenlik tedbirlerini artırdı.

İlçe ekipleri, akşam saat 19.00'a kadar 8 noktada sabit, 8 mahallede ise ring ekipleriyle denetimlerine devam edecek. Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, TEM Şube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri de denetimlere katıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül, Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da öğle saatlerinde Beşiktaş, Taksim ve Saraçhane'deki güvenlik önlemlerini bizzat yerinde incelediler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.