İstanbul'daki şüpheli çanta operasyonuna ilginç destek: Ölmek istiyorum ben açarım

İstanbul'daki şüpheli çanta operasyonuna ilginç destek: Ölmek istiyorum ben açarım
İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Galata Kulesi'nin olduğu bölgede şüpheli bir çanta tespit edildi. Başlatılan operasyonda bir vatandaş garip bir tepkiyle atılım gösterdi.

İstanbul Beyoğlu''ndaki ünlü turizm yerlerinden biri olan Galata Kulesi''nin bulunduğu bölgede şüpheli bir çanta tespit edildi. Vatandaşların panikleyerek kaçmasına neden olan olay polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polisler şüpheli çantaya ilişkin güvenlik önlemleri aldı. O sırada şüpheli çantanın yanına gidip açmak isteyen bir vatandaş "Zaten ölmek istiyorum abi. Ben bu çantayı açarım" diyerek ilginç bir atılım gösterdi.

Beyoğlu''nda şüpheli çanta paniğe neden oldu. Polisin aldığı güvenlik önlemlerine rağmen, bir kişi, "Ben zaten ölmek istiyorum ağabey. Ben bu çantayı açarım" diye bağırarak yanına gittiği çantayı eline aldı. Bu kişinin polisin müdahalesi sonrası çantayı atmasıyla sokakta bulunanlar panikle kaçmaya başladı. Fünye ile patlatılan çantadan patlamış mısır, çocuk bezi ve kıyafetler çıktı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Bereketzade Mahallesi Büyükhendek Caddesi''nde meydana geldi. Bir binanın girişinde bulunan şüpheli çanta korku ve paniğe neden oldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Şüpheli paketin bulunduğu alana güvenlik şeridi çeken ekipler, vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

ŞÜPHELİ ÇANTAYI ALIP "ZATEN ÖLMEK İSTİYORUM" DEDİ

Polisin vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştığı anlarda, bir kişi, güvenlik şeridini aşarak çantanın yanına gitti. "Ben zaten ölmek istiyorum ağabey. Ben bu çantayı açarım" diyerek çantayı eline aldı.

Polisin müdahalesinin ardından, çantayı kafelerin bulunduğu sokağa fırlattı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan vatandaş ekip otosuna bindirildi.

PANİKLEYEN VATANDAŞLAR KAFELERDEN KAÇTI

Büyükhendek Caddesi''ndeki kafelerde oturan aralarında turistlerin de bulunduğu kişiler, çantanın sokağa atılmasıyla birlikte paniğe kapılıp, Şişhane istikametine doğru koşmaya başladı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından çantadan çıkan malzemeler incelenmek üzere emniyete götürüldü. Polis, çantayı bırakan kişinin bulunması için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.