İstanbul'daki selden etkilenenler için flaş karar! Ödenecek miktar belli oldu

İstanbul'daki selden etkilenenler için flaş karar! Ödenecek miktar belli oldu
İstanbul'da ölümlere neden olan sel felaketinin ardından selden etkileneceklere yapılacak ödemeler belli olmaya başladı. Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, selzedelere yapılacak ödemenin toplam 20 bin lira olacağını duyurdu.

Arnavutköy Belediye Başkanı Baltacı: "Selden etkilenen vatandaşlara ilk etapta 20 bin lira ödeme yapılacak" dedi.

selaraba1.jpg

Baltacı açıklamasında mağdur vatandaşlara yapılan AFAD ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen miktara ilaveten, belediyenin de yaptığı ödemeyle toplam 20 bin lira olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

ARNAVUTKÖY'DE SELDEN ETKİLENENLERE YAPILACAK ÖDEME 20 BİN TL

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, birçok ilçede sele neden oldu. Selden etkilenen ilçelerden olan Arnavutköy'de hasar tespit çalışmaları sürerken Belediye Başkanı Haşim Baltacı, mağdur vatandaşlara yapılan ilk ödemenin belediyenin de verdiği miktarla toplamda 20 bin lira olduğunu sosyal medya hesabında paylaştı.

selaraba2.jpg

Baltacı, yaptığı paylaşımda, "Hasar tespiti tamamlanan yerlerde, mağdur vatandaşlarımıza Kaymakamlık aracılığıyla, AFAD ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen miktara ilaveten, belediyemizin yapacağı ödemeyle birlikte, ilk etapta 20 bin TL yardım yapılacaktır. Hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sağlıklı günler diliyorum" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.