İstanbul'daki düğünde 'omuz atma' kavgası: Çok sayıda yaralı

İstanbul'daki düğünde 'omuz atma' kavgası: Çok sayıda yaralı
Esenyurt'taki bir düğünde 2 kişi arasında çıkan omuz atma tartışması nedeniyle gelin ve damat tarafları birbirine girdi.

İstanbul''un Esenyurt ilçesindeki Bağlarçeşme Mahallesi''nde gerçekleştirilen bir düğünde gelin ve damat tarafları ''omuz atma tartışması'' nedeniyle birbirine girdi. Düğünün olduğu mahalleyi ayağa kaldıran tekmeli yumruklu kavgada taraflardan çok sayıda kişi yaralandı.

İstanbul Esenyurt’ta bir düğünde gelin tarafıyla damat tarafı arasında "omuz atma tartışması" nedeniyle çıkan kavga, mahalleyi ayağa kaldırdı. Tekmeli yumruklu kavgada, her iki taraftan çok sayıda kişi yaralandı.

İstanbul''daki olay, saat 18.00 sıralarında Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi''nde yaşandı. İddiaya göre, düğünde gelin ve damat tarafındaki 2 kişi arasında "omuz atma" meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma, şahısların akrabalarının da dahil olmasıyla kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Düğün salonu içinde başlayan kavga, tarafların sokağa çıkmasıyla dışarıda da devam etti.

GELİN VE DAMAT TARAFINDAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya karışan şahısları ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Her iki taraftan çok sayıda kişinin darp edildiği kavga, çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.