İstanbul'da bir organize suç örgütü daha çökertildi

İstanbul'da bir organize suç örgütü daha çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-34 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı açıklamada, güvenlik güçleri tarafından organize suç örgütlerine yönelik İstanbul’da başarı ile icra edilen MAHZEN-34 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, polis ekipleri tarafından İstanbul’da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı suç örgütü çökertildi.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasında ayrıca, polis ekipleri tarafından başarı ile icra edilen operasyon sonucunda aralarında Sezai Gülmez’in de bulunduğu 9 şüphelinin kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındığı, operasyon sonucunda ayrıca, 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok miktarda şarjör ve merminin de ele geçirildiğini bildirdi.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında en son, MAHZEN-33 operasyonu hakkında bilgi vermiş, bu operasyonlarda da 16 suç örgütü mensubu yakalanmış, çok sayıda silah ve 1 adet el bombası da ele geçirilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.