İstanbul Gedik Üniversitesi 18 personel alacak

İstanbul Gedik Üniversitesi 18 personel alacak
İstanbul Gedik Üniversitesi, çeşitli bölümlerde çalışacak toplam 18 öğretim elemanı alacağını duyurdu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verilen Resmi ilanda, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca kadrolara öğretim elemanı alınacak.

BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

Rektörlük, Mekatronik Mühendisliği (İngilizce), Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği (İngilizce) ve Endüstri Mühendisliği (İngilizce) bölümünde çalışacak toplam 14 öğretim elemanı alınacağını duyurdu. Kriterleri taşıyan adaylar için son başvuru tarihi 23 Haziran 2023 olarak açıklandı.

4 ÖĞRETİM ELEMANI ALINACAK

Rektörlük ilanda ayrıca, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince öngörülen koşulları sağlamış olmak şartı ile kadrolara öğretim elemanı alacağını belirtti. Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği (İngilizce), Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerine 4 öğretim elemanı alacak.

1-001.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.