İsmail Saymaz: ''Muharrem İnce iktidarı değil, CHP Genel Başkanlığı istiyor''

İsmail Saymaz: ''Muharrem İnce iktidarı değil, CHP Genel Başkanlığı istiyor''
Gazeteci İsmail Saymaz Twitter üzerinden Muharrem İnce ile ilgili paylaşımda bulundu. Saymaz İnce'nin amacının kazanmak değil, muhalefete kaybettirmek olduğunu söyledi.

Arif Aydın Kaplan/ Kamu Son Haber

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Memleket Partisini ziyaret etti. Gazeteci İsmail Saymaz görüşmede neler konuşulduğunu Halk TV''deki köşesinde yazdı. Yazdığı yazıyı Twitter''da alıntılayarak Muharrem İnce''ye yüklendi. 

Saymaz, Muharrem İnce''nin hesabının Erdoğan''a değil muhalefete kaybettirmek olduğunu söyledi. İsmail Saymaz, Muharrem İnce''nin İktidarı değil, CHP Genel Başkanlığını kazanmak istediğini belirtti. Saymaz''ın açıklaması şöyle: "Öyle anlaşılıyor ki Muharrem İnce’nin hesabı, kazanmak üzerine değil, kaybettirmek üzerine kurulu. Erdoğan’a değil, muhalefete kaybettirmek… İktidarı değil, CHP’de genel başkanlığı kazanmak. Ya da CHP’nin tapulu arazisine Memleket Partisi’ni kondurmak."

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, gazeteciler ve sanatçılar ile tartışarak oy devşiremeyeceğini söylediği Muharrem İnce hakkında attığı Tweet''de  şöyle devam etti: "Muharrem İnce gazeteciler, sanatçılar ve komedyenlerle ‘yumruk yumruğa’ kavga ederek, muhalefetin ortak adayı Kılıçdaroğlu’ndan oy çalarak, kazanabileceğini sanıyor. Oysa sosyal medya tazyikiyle kamaşan gözleri, Kılıçdaroğlu kaybederse kendisinin de kaybedeceğini görmüyor."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.