İşletme sahibi duyurdu! Ünlü restoran kapandı

İşletme sahibi duyurdu! Ünlü restoran kapandı
Konya'nın en önemli restoranlarından biri olan Somatçı Fihi Ma Fih, yurt dışında gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle geçici olarak kapandı.

Selçuklu ve Mevlevi kültürüne uygun olarak dizayn edilen, müşterilerin yemeklerini yerken farklı atmosferde olmasını sağlayan, Selçuklu ve Mevlevi yemeklerinin yapıldığı Somatçı Fihi Ma Fih, kapandı.

SomatcI FIhi Ma Fih Restaurant - Picture of Somatçı Fİhi Ma Fih Restaurant, Konya - Tripadvisor

1989 yılında sektöre giren, 11 yıl hava kuvvetlerinde protokol garsonluğu ve aşçılığı yapan, uluslararası ödül sahibi Somatçı Fihi Ma Fih İşletme Sahibi Ulaş Tekerkaya, Mengüç Caddesi üzerinde yer alan restaurantın kapandığını duyurdu.

tarihi-konakta-tarih-001.jpg

Somatçı Fihi Ma Fih İşletme Sahibi, konu ile ilgili şu paylaşımda bulundu: “Somatçı Fihi Ma Fih markası ile Konya'da vermiş olduğumuz hizmetlerimizi yurt dışında gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar nedeniyle bir süre sonlandırma kararı aldık.

Somatçı Fihi Ma Fih Restaurant

Şu anda Konya'da gerek Ulaş Tekerkaya olarak şahsım gerekse Somatçı Fihi Ma Fih markası adı altında hiçbir restaurantımız yahut franchise'miz bulunmamakta olup, en kısa sürede daha güçlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla sizlerle buluşacağımızı belirtmek isteriz.”

konya.jpg

dukkan.jpg

Somatci Fihi Ma Fih Restaurant - Photo de Somatçı Fİhi Ma Fih Restaurant 1228, Konya - Tripadvisor

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.