IŞİD'e ağır darbe: 41 şüpheli kıskıvrak yakalandı

IŞİD'e ağır darbe: 41 şüpheli kıskıvrak yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen BOZDOĞAN-34 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından bugün yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından 12 ilde terör örgütü IŞİD’e yönelik başarı ile icra edilen BOZDOĞAN-34 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, güvenlik güçleri tarafından 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen BOZDOĞAN-34 operasyonunda, 41 şüphelinin kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında ise, başarı ile icra edilen bu operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız tabanca, dijital materyal ve çok miktarda döviz ile Türk Lirasının da ele geçirildiğini açıklamasına ekledi.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Ali Yerlikaya resmi X hesabından dün ayrıntılarını aktardığı BOZDOĞAN-33 operasyonunda da, bölücü terör örgütünün sosyal medya üzerinden propagandasını yapan 58 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını aktarmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.