İrem Derici:'nin cesur elbisesine beğeni yağmuru: Ben hep beton gibiyim

İrem Derici:'nin cesur elbisesine beğeni yağmuru: Ben hep beton gibiyim
Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin cesur elbisesiyle sahne aldığı mekanda çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Derici'nin beğeni ve yorum yağdı.

Son dönemlerde aşk hayatıyla karşımıza çıkan İrem Derici''ye beğeni ve yorum yağmurları yağmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcının sahne aldığı mekanda giydiği elbise ise dikkatleri çekmeyi başardı. Mekanda verdiği pozları paylaşan ünlü şarkıcı yorumlarda sevgilisine de laf atmaktan geri kalmadı. 

Sahne kıyafeti ile de dikkat çeken ünlü şarkıcı, siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle beğeni topladı. Derici, "İrem Derici''ye aşk yaradı. Eee gudubet miydim? Ulan iki ay önce... Ben hep betonum, sus" diye yazdı.

Şarkıcı, mekanda yaşadığı talihsizliklere de değindi. Derici, mekanda elektrik gittiğini belirtti. Şarkıcı, "Dün akşam İstanbul Sahne''de yine çok acayip bir gece yaşandı. Elektrikler gitti ve son yarım saat resmen sıra gecesi yaptık ciyak ciyak" dedi.

Derici, sesinin kısıldığını da söyledi. Şarkıcı, "Sesim ...  gibi kısıldı falan ama değdi ya! Türkiye''nin en büyük ruh hastaları benimkiler çok şükür ya, ayaklarınıza sağlık" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.