Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı sarı torbada

Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı sarı torbada
Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 5 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı bugün resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüldüğünü dile getirdi.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Bakanlığın resmi X hesabından yapılan açıklamada bu kapsamda, Irak’ın kuzeyinde yer alan Hakur bölgesinde 5 PKK’lı teröristin tespit edildiği ve bu tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon düzenlenmesi için karar alındığı bildirildi.

ekran-alintisi-jpg6.jpg

Bakanlığın yaptığı açıklamanın devamında, tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendiği, başarı ile sonuçlanan hava harekatının sonunda da 5 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Bakanlığın açıklamasının sonunda ise, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonların devam edeceği kamuoyuna bildirildi.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

Son olarak 29 Nisan tarihinde bölücü terör örgütüne yönelik sınır ötesinde düzenlenen operasyonlar kapsamında, Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı operasyon bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lıya yönelik düzenlenen operasyonlar da başarı ile sonuçlanmış olup, 2 teröristin de etkisiz hale getirildiği duyurulmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.