iPhone 16 ve 16 Pro bekleyenlere müjde İlk bilgi sızdırıldı

iPhone 16 ve 16 Pro bekleyenlere müjde İlk bilgi sızdırıldı
iPhone 16 ve 16 Pro'nun ne şekilde piyasa sürüleceğine dair en önemli ip uçlarından biri geldi.

Eylül 2024'de tanıtılması beklenen iPhone 16 serisi yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bu kez iPhone 16 ve 16 Pro için tasarlanmış ekran koruyucu görüntüleri sızdırıldı. Böylece serinin boyutları da hemen hemen belli odu.

Apple'ın Eylül'de tanıtacağı iPhone 16 serisinin tasarımı ve özellikleri hakkında çok sayıda söylenti dolaşıyor. Bugüne kadar gelen bilgiler, Pro modellerdeki bazı özelliklerin temel ve Plus sürümlere de görüleceği yönündeydi. Şimdi ise bunu doğrular nitelikte iPhone 16 ve 16 Pro'nun ekran koruyucu görüntüleri ortaya çıkmış durumda.

ekrankoruyucu.webp

ÇERÇEVELER İNCELİYOR

Mevcut iPhone 15 Pro ve Pro Max, bir akıllı telefonda görüp görebileceğiniz en ince çerçevelerinden biriyle piyasaya sürüldü. Şimdiyse bu inceliğin iPhone 16 ve 16 Plus sürümlerine ulaşması bekleniyor. Ancak 16 Pro ve Pro Max, tıpkı iPhone 15 Pro serisinde olduğu gibi ince hatta çok ince şekilde geliyor.

İnternete sızan görüntüler de bu beklentiyi doğruluyor. Görüntüler iPhone 16'ya ait çerçevelerin önemli ölçüde kısaldığı görülüyor. Diğer yandan 16 serisi iPhone 15 Pro ile karşılaştırıldığında aynı genişlikte ve daha büyük bir kavisli kenarlara sahip geliyor.

Daha önce sızan bilgilerle birleştirirsek iPhone 16 ve 16 Plus modeller 120Hz ekran, ikili kamera sensörü ve iyileştirilmiş pil ömrü ile hazırlanıyor. Bunun dışında hem 16 SE hem de standart sürümlerin 8 GB RAM ve Wi-Fi 6E bağlantısına sahip olacağı öngörülüyor. Her zaman olduğu gibi en büyük yükseltme Pro serisinde olacak gibi. Üçlü kamera, işlev ve yakalama tuşları, 4,676 mAh'a ulaşan pil kapasitesi ve sırasıyla 6,3 inç, 6,9 inç ekran boyutları ile her kesime hitap edercek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.