iPhone 15 Ultra fiyatı piyasaya sızdı: Serinin en pahalısı!

iPhone 15 Ultra fiyatı piyasaya sızdı: Serinin en pahalısı!
iPhone Ultra'nın fiyatının 15 serisinde en pahalı model olacağı söyleniyordu. Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone Ultra'nın fiyatı piyasaya sızdı. İşte detaylar...

Milyonlarca kişi 2023 yılında tanıtılacak olan iPhone Ultra''nın fiyatını merak ediyordu. Yeni çıkacak olan modelle ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Herkesin tahminlerde bulunduğu Ultra''nın fiyatı piyasaya sızdı. İşte iPhone 15 serisinin en pahalı modeli olan Ultra''nın cep yakan fiyat iddiası...

Her geçen gün yeni iPhone serisi hakkında yeni bilgiler sızdırılıyor. LeaksApplePro''nun sızdırdığı yeni fiyat bilgisine göre iPhone 15 Ultra, 1.199 veya 1.299 dolardan başlayacak. Bu fiyat ise önceki iPhone''lara göre oldukça yüksek. Bildiğiniz üzere Apple daha önce ABD özelinde iPhone fiyatlarının başlangıç fiyatlarını önceki yıla göre sabit tutuyordu. 

FİYAT FARKI 200 DOLAR

Gelecek yılın eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone serisinin en üst konumda yer alan modeli iPhone 15 Ultra''nın sızdırılan fiyat etiketi iPhone 14 Pro Max ile kıyaslandığında 100/200 dolar daha pahalı olacak. Söz konusu yüksek fiyatın sebebinin kullanılacak titanyum çerçeve ve çift ön kamera olduğu tahmin ediliyor. iPhone 15 Ultra 2023 yılında tanıtılacak A17 Bionic işlemciyle kullanıcının karşısına çıkacak. 

iPHONE 15 ULTRA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Her seviyede yeni özellikleri buluşturan teknoloji devi Apple iPhone 15 için hazırlıklarına devam ediyor. Farklı versiyonlar ile kullanıcıları heyecanlandıran Apple iPhone 15 model içinde yeni özellikleri kullanıcılarla buluşturacak. Genellikle Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen lansmanlarda Apple yeni telefonlarını kamuoyu ile paylaşıyor. Bu kapsamda iPhone 15 telefonlarının çıkış tarihi ise Eylül 2023 olarak düşünülüyor.

iPhone 15 model telefonlar için yeni özellik ve tasarımlar konuşulmaya devam ediyor. Gündemde yer alan iddiaların doğru olup olmadığı ise Eylül 2023’de belli olacak.

iPHONE 15 ULTRA ÖZELLİKLERİ

Apple kullanıcıları yeni telefonun özellikleri hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Apple''ın hazırlık çalışmaları içerisinde olduğu iPhone 15’in özellikleri merak ediliyor. Apple iPhone 15 serisinde Lightning bağlantı noktasını bırakacağını ve USB-C kullanacağını duyurdu.

Bunun yanı sıra yeni modelde şarj soketinin de değiştirileceği belirtildi. Şarj soketinin üniversal bir yapıya sahip olması istenirken bu durumun satışları sekteye uğratacağı konusu da tartışılmaya devam ediyor. 

iPhone 15 telefonlarda ekran çözünürlüğü ve pil kapasitesinin de artırılması beklenen özellikler arasında yer almaktadır. iPhone telefonlarda en dikkat çeken özellik kamera olurken iPhone 14 üzerine nasıl bir ekleme yapılacağı ise henüz belirlenmedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.