Muğla'da silah satışı ve kaçakçılığı yapan bir kişi yakalandı

Muğla'da silah satışı ve kaçakçılığı yapan bir kişi yakalandı
Muğla'da 28 Temmuz günü intihar eden bir gencin silahı nereden temin ettiğini araştıran polis ekipleri, araştırmanın sonunda silah kaçakçısını yakaladı.

Muğla’nın Çamdibi Mahallesi Sanayi Sitesinde 28 Temmuz Cuma günü bir intihar gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki E.E. bir pompalı tüfek ile kendi hayatına son verdi. Polis ekipleri ardından silahın nereden temin edildiğini bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda olayda kullanılan pompalı tüfeğin 58 yaşındaki Ü.Ö. isimli bir şahıstan alındığını tespit eden Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

aw945981-02.jpgSilah satıcısı Ü.Ö.'nün evine sabaha karşı operasyon düzenlendi. Ekiplerin evde yaptıkları aramada; 1 adet kurusıkı tabancaların namlulularını açmada kullanılan torna tezgahı, 7 adet tam otomatik, 5 adet tek kırma, 5 adet çift kırma, 2 adet pompalı, 2 adet de havalı olmak üzere toplamda 21 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet kurusıkı tabanca, 1 adet 7.65 mm tabanca ile silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Şüpheli Ü.Ö. ise silah kaçakçılığı ve ticareti yapmak suçu ile gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.