Instagram kullanıcılarına duyuruldu! Ücretli mi oluyor

Instagram kullanıcılarına duyuruldu! Ücretli mi oluyor
Instagram'da bir süredir beklenilen abonelik uygulaması resmen başlatıldı. Kullanıcılar belirli ücret karşığında hikaye ve canlı yayınlarına erişebilecekler.

Instagram ücretli mi oluyor!

Dünyanın en çok kullanıcısına sahip platformlarının başında gelen Instagram, bünyesinde yeni bir dönem başlatıyor. Bir süredir merakla beklenen abonelik sistemini resmen başlatan Instagram, bu özellikle içerik üreticilerinin hikaye ve canlı yayınlarından para kazanmalarını sağlayacak.

Kullanıcılar, yeni özelliğin gelmesiyle birlikte tercih ettikleri içerik oluşturucu için abone olacaklar ve Instagram'dan yayınladığı canlı yayın ve hikayelerine belirli ücreti ödeyerek erişebilecekler. Abonelere hem yorumlarda hem de direkt mesajlarda öne çıkmaları için onlara ayrıca mor rozetler alacak.

INSTAGRAMDA ABONE OLMA ÜCRETİ NE KADAR?

Instagram'da abone olmak için ödenecek fiyat ABD için aylık 0,99 dolar ile aylık 99,99 dolar arasında değişiyor.

Türkiye'de abonelik fiyatlandırmasının nasıl olacağı ise App Store'da bulunan Instagram uygulamasındaki uygulama içi satın alma bölümündeki bilgilere göre; içerik üreticisine abone olmanın aylık 10,99 TL karşılığında olacağı belirtiliyor.

Instagram abonelik özelliği seçenekleri şimdilik ABD'de küçük bir içerik oluşturucu grubuyla test aşamasında olduğu belirtilirken genel alanda ne zaman herkese ulaşacağı henüz bilinmiyor.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.