İngiliz otomotiv devinden yıl sonu kampanyası

İngiliz otomotiv devinden yıl sonu kampanyası
MG, sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için Aralık ayı kampanyasını başlattı.

İngiliz otomotiv devi MG Cars, Türkiye’deki otomotiv sektöründe şu anda yaşanan durgunluğu kendi lehine çevirmek için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Otomotiv devi gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek bir kampanya oluşturma kararı aldı.

Bunun sonucunda MG, Aralık ayının sonuna kadar geçerli olan özel olarak bir kampanyaya imza attı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, sıfır kilometre elektrikli bir araca sahibi olmak isteyenleri kendine çekmek ve piyasaya sürdüğü elektrikli araç sayısını arttırmak.

MG, bu kampanyayı elektrikli motora sahip olan modeli ‘MG4 Electric’ için Aralık ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘MG4 Electric’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, MG4 Electric’in Comfort paketinde 80 bin TL, Luxury modelinde ise 60 TL takas desteği içermektedir. Ayrıca, MG4 Electric’in bu iki modeli için de 200 bin TL 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanını da içeriyor. Kasım ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYATekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi5.jpg

ekran-alintisi6.jpg

ekran-alintisi3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.