İETT, metro, metrobüse zam geldi mi?

İETT, metro, metrobüse zam geldi mi?
İstanbul’da toplu taşımaya elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs fiyatlarına zam yapıldı. Buna göre; İETT, özel halk otobüsü, metro ve metrobüs tarifelerinde kısa mesafe ücreti de değişmiş oldu.

İETT, metro, metrobüse zam geldi mi?

İstanbul toplu taşıma zammı gündemde yer alan son dakika haberlerinden birisi oldu. Alınan son dakika bilgisine göre; elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs fiyatlarına yüzde 36, servis ücretlerine de yüzde 27 zam talebi UKOME'de oy birliği ile kabul edildi.

Gelen son dakika toplu taşıma zammının hemen ardından İETT tam, aylık (abonman) öğrenci akbili ne kadar, kaç TL oldu? sorusunun cevabını aradı.

Zam talebinin kabul edilmesiyle taksi metre ücretleri açılış 5,55 liradan 6,38 liraya yükseldi. Kısa mesafe ücret ise 14 lira 50 kuruştan 16 lira 50 kuruşa yükseldi.

İstanbul'da elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs fiyatlarına yüzde 36, servis ücretlerine yüzde 27 zam talebi, UKOME'de oy birliği ile kabul edildi.

İETT seferlerinde kullanılan elektronik biletlere zam yapıldı. Zamlı tarifenin yılbaşı itibarıyla geçerli olacağı kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.